PROMO

Happy4film maakt promo's voor scholen, ziekenhuizen, kinderopvang, zorginstellingen, de bouw, woonzorglokaties, politieke issues en meer. Wij richten ons op een authentiek waarheidsgetrouw beeld. Dit gieten we in overleg in een vorm die de kijker makkelijk meeneemt in het onderwerp. Zo wordt de mozaiekvorm gebruikt om in een paar seconden al een rijk en vol beeld te geven. Daarnaast maken we scenes waardoor je even echt op de lokatie van de film aanwezig bent als kijker. Wij denken dat door in een klein stukje echt de tijd te nemen, je als kijker even kan voelen hoe het er werkelijk is. De opdrachtgever geeft natuurljk aan hoe deze het wil hebben.

Promo De Blauwe Ster

De Blauwe Ster is een basisschool in Monnickendam met een mooie speciale werkwijze met leerpleinen waar kinderen meer kunnen bewegen en onderzoeken tijdens het leren.

Promo Trifolium

Trifolium is een basisschool in Purmerend met een mooi leerconcept van Groei naar Bloei, waarbij de letters staan voor de leerelementen.

Promo BOT

BOT is een theater-muziekgroep die met rare voorwerpen muziek maakt. Zo gebruiken ze een rek met schoenen als drum-instrument en een telefoon als microfoon.

Promo Poli WFGH

Het ziekenhuis het Westfries Gasthuis startte een poli in Heerhugowaard en gaf daar bekendheid aan via een commercial in de wachtkamer en in het winkel centrum (dus zonder geluid).

Promo Apenfilm

Voor een lokale politieke partij maakten wij een grapje als commercial die zo aansloeg dat hij de landelijke tv haalde en zelfs in de hele Tweede Kamer werd bekeken.

Promo Playing for Succes

Vier korte films voor Playing voor Succes over het bijles-instituut dat bijles geeft aan kinderen in een voetbalstadion, een succes formule!